Lær at tackle

Lær at passe på dig selv, hvis du er pårørende til en syg

LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende er et tilbud til dig, som er nær pårørende til en voksen med langvarig sygdom eller funktionsnedsættelse. Kurset har fokus på, hvordan du kan passe på dig selv i hverdagen, når en nærtstående er syg og har brug for din hjælp og støtte.

Hvor og hvor ofte?
Kurset forløber over 7 mødegange á 2½ time. Man mødes en gang om ugen i 7 uger.
Pårørendetilbuddet udbydes til alle landets kommuner fra oktober 2017 og er udviklet i samarbejde med Københavns Kommune.

Få et frirum og genvind dit overskud
Du får redskaber og inspiration til tackle de udfordringer, der ofte følger med, når man er pårørende; fx manglende overskud, dårlig samvittighed, følelsen af isolation og udfordringer i samarbejdet med social- og sundhedsvæsnet.
Kurset har udelukkende fokus på, hvordan du som pårørende værner om dit eget helbred og din trivsel, når en god ven, forælder, partner eller ægtefælle er langvarigt syg.

Hvem underviser?
Kurset ledes af to instruktører, som er uddannet til at undervise på kurset. Mindst en af instruktørerne har selv erfaringer med at være pårørende til en syg og ved derfor, hvordan det føles, når pårørendesituationen fylder meget eller ligefrem overtager hverdagen.

Mere info

  • Vil du gerne deltage på kurset, så kontakt din kommune. Find info HER
  • Vil du læse mere om kurset? Så klik ind HER
  • Vil du vide, hvad kursisterne har fået ud af kurset, så klik HER
  • Lyt til afspændingfiler HER